تاری دید نشانه چیست؟

تاری دید نشانه چیست؟

شاید تا بحال برای شما هم این سوال پیش امده باشد که تاری دید نشانه چیست؟ ما در این مقاله قصد داریم تا به این سوال شما پاسخ دهیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید. تاری دید همواره به دلایل متعددی به وجود می آید و ابتلا به آن نشانه مشکلات و بیماری هایی می باشد، از شایع ترین نشانه های تاری چشم می‌توان به ضعف بینایی، آب مروارید، آب سیاه، قوز قرنیه، آستیگماتیسم، عفونت چشم، خستگی چشم، خشکی چشم، التهاب بافت چشم، جمع شدن مایع در چشم، سکته مغزی، آسیب به قرنیه، آسیب شبکیه، ضربه به سر، بیماری ام اس، بارداری، دیابت، کم خونی، افت فشار خون، کبد چرب، میگرن، افزایش سن و استرس اشاره کرد. این نشانه ها برای همه افراد یکسان نیست مثلا برخی افراد تنها به یک دلیل دچار تاری دید می شوند و برخی دیگر همزمان دارای چند مشکل هستند، البته میزان تاری دید در هر مشکل و بیماری هم متفاوت خواهد بود اما در هر صورت باید هنگام مواجه با تاری دید حتما به سراغ چشم پزشک بروید تا مورد معاینه و ترجیحا درمان قرار بگیرید زیرا تاری دید در بعضی شرایط می تواند خطرناک باشد و بینایی فرد را تحت تاثیر قرار بدهد.(ویزیت چشم در اسلامشهر)

تاری دید چیست؟

تاری دید در اصل یعنی وضوح بینایی از بین برود و فرد مبتلا نتواند محیط اطراف را به درستی و با دقت مشاهده نماید. افراد مبتلا به تاری دید تمرکز کافی برای دیدن نوشته ها و جزئیات اشیاء ندارند. این بیماری می تواند به صورت همزمان هر دو چشم را درگیر کند اما در برخی افراد تنها یک چشم دچار تاری دید می شود. تاری دید گاه به صورت دوره ای به وجود می آید یعنی پس از مدتی خود به خود از بین می رود که این گونه موارد خطرناک نیستند. البته گاه تاری دید نه تنها از بین نمی رود بلکه به سرعت گسترش پیدا کرده و بیشتر می شود به همین دلیل باید سریع بیماری مورد درمان قرار بگیرد، تاری دید برای افراد مبتلا همواره سردرد را به همراه دارد زیرا افراد برای داشتن دید بهتر مجبور به پلک زدن بیشتر و یا کوچک کردن چشم هستند که این شرایط باعث بروز سردرد در آنها می گردد. این بیماری در حال حاضر بسیار شایع است و افراد زیادی به آن مبتلا هستند، از نظر متخصصان در حالت عادی این بیماری خطرناک و حاد نیست اما می تواند نشان دهنده یک بیماری یا مشکل باشد. این بیماری به دلایل متعددی به وجود می آید و اصولا با نشانه های مختلفی خود را نمایش می دهد در نتیجه برای همه افراد یکسان نیست و هر فرد با علائمی مواجه می شود که در ادامه علائم این بیماری را نیز توضیح خواهیم داد.

تاری دید نشانه چیست؟

کلینیک نوربخش مجهز ترین مرکز چشم پزشکی در اسلامشهر

تاری دید چه علائمی دارد؟

همان گونه که در بالا اشاره کردیم تاری دید با علائم متعددی خود را به نمایش می گذارد که این علائم برای افراد مبتلا کاملا متفاوت هستند اما با کمک آنها می توان به تاری چشم پی برد و سریع تر اقدام به درمان نمود. از مهمترین علائم این بیماری شایع می توان موارد زیر را نام برد:

  • سر درد
  • سر گیجه
  • قرمزی چشم
  • تحریک چشم
  • حساسیت به نور
  • نداشتن دید واضح
  • نداشتن تمرکز بر روی اشیاء
  • خشکی چشم

اصولا افراد مبتلا به تاری دید برای رفع مشکل خود بیشتر از افراد عادی پلک می زنند در نتیجه می توان گفت که پلک زدن زیاد هم خود یکی از علائم تاری دید به شمار می رود. با توجه کردن به این علائم مهم می توانید در صورت مواجه شدن با تاری دید حتی به میزان کم هم به سراغ چشم پزشک بروید تا مورد معاینه کامل قرار بگیرید زیرا این بیماری گاه با مصرف قطره به راحتی مورد درمان قرار می گیرد و تشدید نمی شود.

راه های درمان تاری دید

در بالا به این سوال پاسخ دادیم که تاری دید نشانه چیست؟ اما برای درمان تاری دید بسته به علت بیماری راه های درمانی هم وجود دارد که شما می توانید از آنها استفاده کنید، از بهترین راه های درمان تاری دید در یک چشم یا هر دو چشم می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. استراحت کردن بیشتر؛ چشم ها بسیار حساس هستند و مانند سایر اعضای بدن نیاز به استراحت کافی و کامل دارند به خصوص زمانی که با صفحه نمایش ها کار می کنید باید هر ۲۰ دقیقه به چشم ها استراحت بدهید.
  2. حفظ رطوبت چشم؛ گاه تاری دید ناشی از خشکی چشم است که با مرطوب نگه داشتن محیط چشم می توان تاری دید را درمان نمود. برای این کار استفاده از قطره های اشک مصنوعی مناسب است.
  3. بهتر کردن کیفیت هوا؛ در این شرایط باید هوا را مرطوب نگه داشت به خصوص اگر در آب و هوای خشک زندگی می کنید.
  4. از مصرف سیگار پرهیز کنید زیرا دود آن باعث بروز بیماری های خطرناک در چشم می گردد که تاری دید را نیز به همراه دارند.
  5. آلرژی ها را به سرعت درمان کنید زیرا برخی از آنها بر روی چشم تاثیر می گذارند و باعث تاری دید می شوند.

البته ناگفته نماند که برای درمان بهتر و بیشتر این بیماری باید حتما از کمک چشم پزشک استفاده کنید چون گاهی تاری دید نیاز به درمان قطعی تری دارد مسلما اگر تاری دید به دلیل ضعف بینایی و آستیگماتیسم باشد با روش هایی مانند لیزر و لیزیک مورد درمان قرار می گیرد.

آیا تاری دید صبحگاهی خطر دارد؟

بسیاری از افراد پرسیده اند که آیا تاری دید در صبح خطرناک است، در پاسخ به آنها باید بگوییم که خیر، تاری دید در صبح کاملا طبیعی است زیرا چشم های شما برای مدت طولانی بسته بوده اند. خشک شدن اشک چشم در طول شب، داشتن آلرژی، خوابیدن روی صورت، تورم قرنیه هنگام خواب، خوابیدن با لنز، مصرف برخی دارو ها، قند خون، خوابیدن مقابل پنکه و کولر و بسیاری دلایل دیگر هستند که با وجود آنها شما ممکن است هنگام بیدار شدن دچار تاری دید شوید که اصولا زودگذر است و از بین می رود ولی اگر تاری دید شما پس از صبحگاه هم ادامه داشت حتما به سراغ چشم پزشک بروید. از نظر پزشکان تاری دید موقت صبحگاهی با مالیدن چشم و شستن صورت از بین می رود و اصولا این تاری دید برای همه افراد به وجود می آید پس جای نگرانی نیست تنها در صورت افزایش تاری دید و ادامه داشتن می توانید به سراغ پزشک بروید تا مورد درمان قرار بگیرید.(جراحی لیزیک در اسلامشهر)

دیدگاهتان را بنویسید